'Ki-Zentrum' wordt 'In Mind & Body'

Om de nieuwe start compleet te maken gaan we verder onder de naam: In Mind & Body. De naam verwijst naar de paraplu waar al onze activiteiten onder vallen: innerlijke rust en balans door Geest-Lichaam coördinatie voor jong en oud.

Eerste Aikidoles in nieuwe zaal!

Gisterenochtend is de nieuwe zaal aan de Koninginneweg voor het eerst in gebruik genomen. Hieronder een aantal foto's van deze eerste les.

Nieuwe locatie! (update)

Eindelijk is het zo ver. Het Ki-Zentrum heeft een nieuwe locatie. Zaterdag 29 november verhuizen we naar ons nieuwe pand aan de Koninginneweg 150 unit 11. Vanaf zondag 30 november vinden alle lessen daar plaats.

Heel veel leden hebben geholpen om deze nieuwe locatie mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat we hem snel kunnen gebruiken. Iedereen ontzettend bedankt voor jullie hulp!

Lestijden op donderdagavond aangepast

Op donderdagavonden in het nieuwe seizoen beginnen de lessen een kwartier later dan in afgelopen seizoenen. De jeugdles zal dus starten om 19:00 uur, de les voor de senioren start om 20:15 uur. De zaal zal om 18:45 uur open zijn. Deze aanpassing gaat meteen de eerste les van het nieuwe seizoen in, dus op donderdagavond 4 september.

Gratis proeflessen in september

Gratis proeflessen in de hele maand september voor kinderen en volwassenen.

Kom gewoon langs en neem makkelijk zittende kleding mee, trainingsbroek en T-shirt. Kijken kan ook.

Examens senioren (29 juni 2014)

Op 29 juni jongstleden hebben 6 kandidaten een succesvol examen afgelegd. Stichting Ki-Zentrum wil hen feliciteren met het behaalde resultaat!

Maak kennis met T'ai Chi

Janny Roodnat (therapeut en shiatsu-masseur) heeft een nieuwe methode ontwikkeld die verbanden legt tussen de Oosterse kijk op het leven en voeding en gezondheid. Iedereen die daar interesse in heeft, kan hiermee gratis kennismaken. Roodnat geeft elke maandagavond les in T’ai Chi en Qi Gong en in die lessen komen de dwarsverbanden aan bod.

Lees voor meer informatie het hele artikel (gepubliceerd in De Combinatie).

Start van het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen begint als gebruikelijk in september. Voor vrouwen en mannen die altijd al een vechtsport hebben willen leren, maar eigenlijk een beetje bang zijn aangelegd is dit het ideale moment om Aikido vrijblijvend te ontdekken. Mocht u willen meedoen, kom dan gerust langs in onze dojo. Voor lestijden, zie 'Agenda', voor de route naar onze dojo, zie 'Route'.

Overzicht van de eerste lessen:

  • Volwassenen: zondag 1 september en donderdag 5 september
  • Jeugd (12-18 jaar): donderdag 5 september
  • Jeugd (5-11 jaar): vrijdag 6 september
  • T'ai Chi: maandag 2 september
Inhoud syndiceren