18 en 20 april geen les (Goede Vrijdag en Eerste Paasdag)

Beide jeugdlessen zullen aankomende vrijdag komen te vervallen, in verband met Goede Vrijdag. Ook zondag zal de les komen te vervallen, in verband met Eerste Paasdag.

Maak kennis met T'ai Chi

Janny Roodnat (therapeut en shiatsu-masseur) heeft een nieuwe methode ontwikkeld die verbanden legt tussen de Oosterse kijk op het leven en voeding en gezondheid. Iedereen die daar interesse in heeft, kan hiermee gratis kennismaken. Roodnat geeft elke maandagavond les in T’ai Chi en Qi Gong en in die lessen komen de dwarsverbanden aan bod.

Lees voor meer informatie het hele artikel (gepubliceerd in De Combinatie).

22 december - Seminar Will Stoelman in Alkmaar

Op zondag 22 december a.s. zal Will Stoelman Sensei in Alkmaar een seminar verzorgen met als thema 'Back to the basics'. Mocht je je willen opgeven, dan kan dit via info@natuurlijkaikido.nl.

Zie voor meer informatie de poster.

16-17 november - Seminar Will Stoelman in Rotterdam

Op zaterdag 16 en zondag 17 november organiseert Aikido Rotterdam een weekendseminar in samenwerking met Aikido Yuishinkai Nederland. Will Stoelman Sensei zal het thema Takemusu - Goddelijke Interventie behandelen. Ook leden van onze stichting zijn van harte uitgenodigd om mee te komen doen. Mocht je willen meedoen, laat dit dan even weten via info@aikidoyuishinkai.nl.

Zie voor meer informatie over lestijden en kosten de poster.

1 december - Seminar Yoshigasaki Sensei in Waalwijk

In de dojo in Waalwijk zal Kenjiro Yoshigasaki op zondag 1 december a.s. een seminar verzorgen. Meer informatie betreffende tijden en kosten kunt u vinden in de uitnodiging (PDF).

Start van het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen begint als gebruikelijk in september. Voor vrouwen en mannen die altijd al een vechtsport hebben willen leren, maar eigenlijk een beetje bang zijn aangelegd is dit het ideale moment om Aikido vrijblijvend te ontdekken. Mocht u willen meedoen, kom dan gerust langs in onze dojo. Voor lestijden, zie 'Agenda', voor de route naar onze dojo, zie 'Route'.

Overzicht van de eerste lessen:

  • Volwassenen: zondag 1 september en donderdag 5 september
  • Jeugd (12-18 jaar): donderdag 5 september
  • Jeugd (5-11 jaar): vrijdag 6 september
  • T'ai Chi: maandag 2 september

September 2013: T'ai Chi ook in gymzaal Gemini College

Vanaf september 2013 zullen ook de T'ai Chi-lessen in de gymzaal van het Gemini College worden gegeven. Voor de route, zie onze pagina 'Route'.

Zondag 30 juni: Laatste les van het seizoen

Op zondagochtend 30 juni a.s. zal de laatste les van het seizoen worden gegeven. De eerste lessen in het nieuwe seizoen zullen zijn op zondag 1 september voor senioren en op donderdag 5 en vrijdag 6 september voor de jeugdleden.

Donderdag 27 juni: Examens senioren in Ridderkerk

De examens van onze senioren zullen plaatsvinden op donderdagavond 27 juni, vanaf 20:00 uur.

Zondag 23 juni: Seminar in Alkmaar

Aikido Yuishinkai Alkmaar is verhuisd naar een nieuwe dojo, en om dit te vieren verzorgen Will Stoelman en Martijn van Hemmen een seminar in Aikido en Shindo, op zondag 23 juni. Voor meer informatie, zie www.natuurlijkaikido.nl.
Inhoud syndiceren