Deze pagina is verplaatst naar http://www.inmindandbody.nl/. U wordt over 10 seconden automatisch doorverwezen naar deze pagina.

Website 'in Mind & Body'

Onze nieuwe website kunt u vinden op www.inmindandbody.nl. Op deze website kunt u het huidige lesaanbod en het laatste nieuws vinden.

Open dag In Mind & Body op 14 februari 2015

Misschien heb je het al in De Combinatie gelezen. Op zaterdag 14 februari organiseert onze vereniging In Mind & Body een open dag om onze nieuwe locatie te vieren en In Mind & Body meer bekendheid te geven. Hierbij nodigen wij jullie uit om allemaal onze open dag te bezoeken en je familie, vrienden, kennissen en andere geïnteresseerden mee te nemen.

Het programma voor de middag en avond ziet er als volgt uit:

Demonstraties en open lessen

13.00-13.30h Inloop en start van de open dag

13.30-14.00h Aiki-kids 5-11 jaar

14.15-14.45h Yoga voor volwassenen & kinderen

15.00-15.30h Aikido jong volwassen & volwassenen

— Break —

15.50-16.15h Chi Kung

16.30-17.00h Tai Chi

Voor de demonstraties en open lessen zouden we het leuk vinden om zoveel mogelijk mensen op de vloer/mat te hebben, dus als je tijd en zin hebt om mee te doen ... dan graag.

Kalligrafie

13.30-17h Authentieke kalligrafie demonstratie. Laat je naam op echte authentieke Japanse wijze op papier of op je (judo)pak kalligraferen…neem deze dus mee.. (Voor jong & oud!!)

Wij zouden het erg leuk vinden om samen met jou van de open dag een succes te maken, dus zet hem in je agenda en neem je vrienden en familie mee.

'Ki-Zentrum' wordt 'In Mind & Body'

Om de nieuwe start compleet te maken gaan we verder onder de naam: In Mind & Body. De naam verwijst naar de paraplu waar al onze activiteiten onder vallen: innerlijke rust en balans door Geest-Lichaam coördinatie voor jong en oud.

Eerste Aikidoles in nieuwe zaal!

Gisterenochtend is de nieuwe zaal aan de Koninginneweg voor het eerst in gebruik genomen. Hieronder een aantal foto's van deze eerste les.

Nieuwe locatie! (update)

Eindelijk is het zo ver. Het Ki-Zentrum heeft een nieuwe locatie. Zaterdag 29 november verhuizen we naar ons nieuwe pand aan de Koninginneweg 150 unit 11. Vanaf zondag 30 november vinden alle lessen daar plaats.

Heel veel leden hebben geholpen om deze nieuwe locatie mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat we hem snel kunnen gebruiken. Iedereen ontzettend bedankt voor jullie hulp!

Lestijden op donderdagavond aangepast

Op donderdagavonden in het nieuwe seizoen beginnen de lessen een kwartier later dan in afgelopen seizoenen. De jeugdles zal dus starten om 19:00 uur, de les voor de senioren start om 20:15 uur. De zaal zal om 18:45 uur open zijn. Deze aanpassing gaat meteen de eerste les van het nieuwe seizoen in, dus op donderdagavond 4 september.

Maak kennis met T'ai Chi

Janny Roodnat (therapeut en shiatsu-masseur) heeft een nieuwe methode ontwikkeld die verbanden legt tussen de Oosterse kijk op het leven en voeding en gezondheid. Iedereen die daar interesse in heeft, kan hiermee gratis kennismaken. Roodnat geeft elke maandagavond les in T’ai Chi en Qi Gong en in die lessen komen de dwarsverbanden aan bod.

Lees voor meer informatie het hele artikel (gepubliceerd in De Combinatie).

Inhoud syndiceren