Lestijden op donderdagavond aangepast

Op donderdagavonden in het nieuwe seizoen beginnen de lessen een kwartier later dan in afgelopen seizoenen. De jeugdles zal dus starten om 19:00 uur, de les voor de senioren start om 20:15 uur. De zaal zal om 18:45 uur open zijn. Deze aanpassing gaat meteen de eerste les van het nieuwe seizoen in, dus op donderdagavond 4 september.

Gratis proeflessen in september

Gratis proeflessen in de hele maand september voor kinderen en volwassenen.

Kom gewoon langs en neem makkelijk zittende kleding mee, trainingsbroek en T-shirt. Kijken kan ook.

Examens senioren (29 juni 2014)

Op 29 juni jongstleden hebben 6 kandidaten een succesvol examen afgelegd. Stichting Ki-Zentrum wil hen feliciteren met het behaalde resultaat!

8 juni geen les (Eerste Pinksterdag)

In verband met Eerste Pinksterdag zal de les van aankomende zondag (8 juni) komen te vervallen.

Uitval lessen in verband met schoolexamens op Gemini College

In verband met de schoolexamens op het Gemini College valt een aantal lessen uit. Voor de volledigheid hieronder een overzicht:

Donderdag 15 mei vervalt
Vrijdag 16 mei gaat door
Zondag 18 mei gaat door
Maandag 19 mei (T'ai Chi) vervalt
Donderdag 22 mei gaat door

Waar donderdag 22 mei eerst nog onder voorbehoud doorging, zal de les gewoon kunnen doorgaan.

18 en 20 april geen les (Goede Vrijdag en Eerste Paasdag)

Beide jeugdlessen zullen aankomende vrijdag komen te vervallen, in verband met Goede Vrijdag. Ook zondag zal de les komen te vervallen, in verband met Eerste Paasdag.

Maak kennis met T'ai Chi

Janny Roodnat (therapeut en shiatsu-masseur) heeft een nieuwe methode ontwikkeld die verbanden legt tussen de Oosterse kijk op het leven en voeding en gezondheid. Iedereen die daar interesse in heeft, kan hiermee gratis kennismaken. Roodnat geeft elke maandagavond les in T’ai Chi en Qi Gong en in die lessen komen de dwarsverbanden aan bod.

Lees voor meer informatie het hele artikel (gepubliceerd in De Combinatie).

22 december - Seminar Will Stoelman in Alkmaar

Op zondag 22 december a.s. zal Will Stoelman Sensei in Alkmaar een seminar verzorgen met als thema 'Back to the basics'. Mocht je je willen opgeven, dan kan dit via info@natuurlijkaikido.nl.

Zie voor meer informatie de poster.

16-17 november - Seminar Will Stoelman in Rotterdam

Op zaterdag 16 en zondag 17 november organiseert Aikido Rotterdam een weekendseminar in samenwerking met Aikido Yuishinkai Nederland. Will Stoelman Sensei zal het thema Takemusu - Goddelijke Interventie behandelen. Ook leden van onze stichting zijn van harte uitgenodigd om mee te komen doen. Mocht je willen meedoen, laat dit dan even weten via info@aikidoyuishinkai.nl.

Zie voor meer informatie over lestijden en kosten de poster.

1 december - Seminar Yoshigasaki Sensei in Waalwijk

In de dojo in Waalwijk zal Kenjiro Yoshigasaki op zondag 1 december a.s. een seminar verzorgen. Meer informatie betreffende tijden en kosten kunt u vinden in de uitnodiging (PDF).
Inhoud syndiceren